Web Analytics

Do You Need a Payment Solution ?

E-commerce

Een Multi-currencies & Cross-Border Oplossing voor Uw Webshop. Wij helpen u om uw webshop betalingen te optimaliseren met een Payment Gateway die aan uw behoeften voldoet en kostenefficiënt is.

Betalingstransacties

Verschillende betalingstypen accepteren om:
1/ maximaliseer uw klantenbestand (lokaal of internationaal)
2/ optimaliseren van de betalingskosten.
Excell-Pay stelt plug-in voor een breed scala aan bestaande terminals en Payment Gateways.

Betalingsterminals

Als u uw terminal moet vernieuwen, stellen we terminals voor van fix tot mobiele oplossing (WiFi, blue tooth en GPRS) en 7/7-ondersteuning.

Excell-Pay stelt veilig en geoptimaliseerd voor
betalingsoplossing

Excell-Pay kan gratis analyseren
uw huidige end-to-end betalingsoplossingen en kosten
om de winst en verbeteringen te identificeren
voor uw bedrijf

Eén transactiecontract voor al uw webshops en winkels.

Excell-Pay biedt persoonlijke diensten aan, voornamelijk in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Zwitserland. Met onze betalingsexpertises optimaliseren we uw kosten en passen we producten en services aan uw acceptatiecontext aan voor e-shops en/of face-to-face retailers. Excell-Pay voorgestelde oplossingen met de volgende doelstellingen:

 • Uw betalingskosten geoptimaliseerd,
 • Soepele on-boarding,
 • De contractduur van vaste en lange termijnen te vermijden,
 • 7/7 services desk support en online rapportage,
 • De financiering van uw rekening van de koopvaardijbank bij dag+1,
 • Acceptatie van het brede kaartschema
  (Visa, MasterCard, Maestro, V-Pay, JCB, Diners, Union Pay)
 • Bied naast de servicedesk persoonlijke ondersteuning om uw bedrijf te volgen en snel uw verzoeken te beantwoorden

Van Ons

Groepsgeschiedenis

Het bedrijf is sinds 1992 actief op het gebied van Finance en Consultancy. Sinds 2010 richt het bedrijf zich op en levert het expertise op het gebied van Payment en Digital Innovation, met name in de betaalwaardeketen en de betaalkaartbetaalsector. Met een sterke kennis van de betalingsmarkt heeft de groep in staat gesteld betalingsoplossingen te creëren en voor te stellen onder de handel van Excell-Pay.

Excell-Pay heeft een portfolio van betalingsoplossingen gebouwd voor zowel face-to-face als e-commerce handelaren.

 • Human

  Excell-Pay heeft een team van betalingsexperts ontwikkeld dat uw contactpunt zal zijn tijdens het hele contract, naast de servicedesk die 7 uur per dag en 7 dagen per week optreedt. Omdat we een betrouwbare relatie met u willen opbouwen, zal uw contactpersoon van Excell-Pay uw bedrijf bijhouden om zo efficiënt mogelijk te zijn.

 • Ethic

  Excell-Pay kijkt om win-win relaties met handelaars op te bouwen. Wij geloven dat “ethiek” een “MUST” blijft om een betrouwbaar en langdurig partnerschap met onze klanten tot stand te brengen.

 • Quality

  Omdat betaling van cruciaal belang is voor uw bedrijf, zijn de kwaliteit van de aangeboden diensten en producten van het grootste belang. Daarom werkt Excell-Pay samen met toonaangevende leveranciers die in verschillende landen een certificaat en een betrouwbaarheidsbewijs hebben.

 • Security

  In het betalingsdomein is beveiliging een must. Daarom voldoen onze oplossingen aan de betalingsvoorschriften:
  – De internationale PCI-DSS-veiligheidsnorm;
  – Europese PSD2-bankvoorschriften;
  – Card schema’s regels zoals Visa en MasterCard
  De voorgestelde services omvatten teams en producten die zich richten op het voorkomen en opvolgen van fraude om uw bedrijf te beschermen.

Wat zeggen anderen over ons

Excell-Pay is een referral partner die sinds 6 jaar met ons samenwerkt en nu een diepgaande kennis van kaartbetalingen heeft voor zowel e-commerce als kaartactiviteiten. Ze zijn actief in verschillende landen, waaronder de Benelux, Frankrijk en Zwitserland. Het Excell-Pay team is zeer responsief en eerlijk om winst te bouwen om zaken met handelaars te winnen.

Excell-Pay heeft eerst onze acceptatiegeschiedenis voor kaartbetalingen geanalyseerd om het beste pakket voor te stellen dat bij ons bedrijf past. Ze hebben wel één contract geïmplementeerd voor zowel onze winkels als de e-commerce website. Het Excell-Pay-team is zeer proactief en responsief. We raden dit team met plezier aan.

Contact opnemen

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.